Matematik
Opgavesæt 2002-8-6v
30. januar 2005 af
Holmus_5 (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med det her... Kan ikke finde ud af det:( Det er opgave 7a..
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/vinter/med0286V.pdf
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/vinter/med0286V.pdf
Svar #1
30. januar 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)
(timeløn_før)*1,09 = 97 (en ligning, en ubekendt)
(timeløn_før)*1,09*1,05*1,12*(1+r)=(timeløn_før)*1,10^4 (en ligning, en ubekendt)
(timeløn_før)*1,09*1,05*1,12*(1+r)=135 (en ligning, en ubekendt)
(timeløn_før)*1,09*1,05*1,12*(1+r)=(timeløn_før)*1,10^4 (en ligning, en ubekendt)
(timeløn_før)*1,09*1,05*1,12*(1+r)=135 (en ligning, en ubekendt)
Skriv et svar til: Opgavesæt 2002-8-6v
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
