Matematik

Reducr (a+2b)^2-a(a+4b).

10. januar 2010 af stinesdikael (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducr (a+2b)^2-a(a+4b).

Forstår ikke hvordan man skal indsætte og løse den i forhold til kvadratsætningerne?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. januar 2010 af NejTilSvampe

 (a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab

i dit tilfælde er  "a" = a  og "b" = (2b)   ... håber ikke jeg forvirrer dig der, det lyder en smule åndsvagt at sige sådan.


Svar #2
10. januar 2010 af stinesdikael (Slettet)

Du kan ikke forvirrer med mere, for forstår simpelthen ikke hvordan man løser den :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2010 af NejTilSvampe

 (a+2b)^2 = a^2 + (2b)^2 + 2*a*(2b) = a^2 + 4b^2 + 4ab


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. januar 2010 af papas (Slettet)

a^2 + 4b^2 + 4ab-a^2-4ab = 4b^2


Skriv et svar til: Reducr (a+2b)^2-a(a+4b).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.