Matematik

Udregning af renter

17. januar 2010 af Comp1 (Slettet)

Hvordan skal man beregne renten af 10.000 fra 1/1 til 2/9 når renten er 6% p.a

K = 10.000 *(6/100)/360*273

= 0,455??

Rigtigt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af mathon

1/1 - 1/9: 8 mdr = 240 rentedage
1/9 - 2/9:           =    1     do
                           241     do

rente = 10 000 ·0,06·(241/360)


Svar #2
17. januar 2010 af Comp1 (Slettet)

Jeg forstår ikke do?

Hvordan regner man rente dagene? Siger man ikke bare fra 1 til 9 og plusser antal dage? 

Hvor kommer 1 fra??? :S 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2010 af MrAbdul (Slettet)

Du forveksler måneder med dage.

Det er fra D. 1. - til D. 2.  dag :)


Skriv et svar til: Udregning af renter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.