Engelsk

Hjælp til rettelse af engelsk stil. (Ikke svær!!)

01. februar 2005 af karl smart (Slettet)
Right. He felt a big relief to himself and didn’t wonder if he had made a wrong decision. After some minutes by foot, Stillman decided to sit down on a bench waiting patiently for the bus to arrive. Quinn didn’t want to indicate his pursue, so he went a few more steps further and acted like he was waving a taxi to make it stop. Finally the bus arrived and all the passengers stepped in a big crowd in hope of getting the best seats. But Stillmann did not. He just put out his cigarette and continued walking. Why did he do that? Did he know I was following him? Maybe he did know that someone would be at the train station waiting for him. But if he knew, Quinn would be more than the perfect person to follow him.
After a couple of minutes Stillman were standing in front of a door and tried to open it with his keys. I was looking from behind and tried to form a general view of the neighbourhood. It was very dirty and poor. People where sleeping in the streets because they didn’t have any another place to be. Suddenly the door opens and Stillman waited a few minutes before he entered the apartment. He looked beyond his shoulder, but not at Quinn. It had maybe become a routine check, to clear that no one enters his apartment without his permission.
The time went by and no signs of Stillman have been given, he was maybe tired and went to sleep. I decided to go at the local pub to get a little drink and relax. They maybe also know something about this mysterious Sitllman and his apartment. The local pub was just opened when I went through the door, a few people where crowded together at the pool table, but only because they have too much time on her hands.
I said hello to the bartender and asked for a pint of beer. The bartender nodded.
I asked him if he did know anything about a man called Stillman, but he said no. He didn’t even looked at me, I think he maybe was to busy with cleaning his desk, so I asked again. But the answer was no. When I finished my beer the bartender asked me why I have to get information about Stillman. I said he was and old friend of mine, and I travelled a long way from home to visit him.

Håber i vil hjælpe mig med det værste!

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2005 af Fingersen (Slettet)

Kan man finde denne her passage eller brudstykker sat sammen til det her du har skrevet i Paul Auster's City of Glass fra The New York Trilogy

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. februar 2005 af Fingersen (Slettet)

Right. He felt relieved and did not wonder whether he had made a wrong decision.

After some minutes on foot, Stillman decided to sit down on a bench waiting patiently for the bus to arrive.

Quinn did not want to indicate he was pursuing Stillman.

To avoid doing so, he went a few steps further and started waving as if he was trying to make a tax stop.

Finally the bus arrived and all the passengers crowded together hoping to get the best seats.

Stillmann did, however, nothing. He just put out his cigarette and continued walking unaffected.

Why? Did he know I was following him? Maybe he knew someone would be waiting for him at the train station.

But if he knew, Quinn would be more than perfect to follow him.

After a couple of minutes, Stillman stopped in front of a door and tried to open it with his keys.

I looked from behind and tried to shape a general view of the neighbourhood.

It was very dirty and poor. People slept in the streets because they did not have any another place to go.

Suddenly the door opened and Stillman waited a few minutes before entering the apartment.

He looked over his shoulder not seeing Quinn. Maybe this was a routine check making sure that noone entered his apartment without permission.

The time went by and no signs of Stillman were given. He had maybe got tired and had gone to bed.

I decided visit the local pub to get a small drink and relax.

They would perhaps know something about this mysterious Stillman and his apartment.

The local pub had just opened when I went through the door. A couple of guys were located the pool table.

I said hello to the bartender and asked for a pint of beer. The bartender nodded.

I asked him if he knew anything about a man called Stillman, but he told me did know who Stillman was.

Probably too busy cleaning the counter, he did not even bother looking at me when answering.

Eager to get any information about Stillman, I asked him again. The answer, however, remained the same.

Finishing up my beer, the bartender asked me about my interest in Stillman.

Lying, I told him Stillman was an old friend of mine, whom I travelled a long way to see.

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. februar 2005 af Fingersen (Slettet)

bench... = to wait for the bus

tax = taxi

Still did... = Stillman, however,...

more than perfect = el. måske bare the perfect man/person

check... = check to make sure

decided visit = decided to visit

small drink = el. little drink som du selv skriver

a man called = bare Stillman

who Stillman was = who he was.

any information = any possible bit of information

whom I travelled = whom I had travelled

MVH
Fingersen

Svar #4
01. februar 2005 af karl smart (Slettet)

orv, tak skal du ha!

Nej, vi skulle selv digte videre på en historie. Ville skulle skriv en historie om hvad der kunne ske hvis han fulgte efter den "anden" Stilmann fra metroen.

Men tak endnu engang!

Skriv et svar til: Hjælp til rettelse af engelsk stil. (Ikke svær!!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.