Engelsk
Lidt forskellig ord som skal oversættes!
01. februar 2005 af
Yo (Slettet)
Har lige et par engelsk ord som jeg lige skal høre om er helt rigtige:
1)...således som de foreslår = like that you suggest
2) Begyndelsesgrundlag = starting point
3) Hovedafdeling = main department
4... at overlade os forhandlingen af deres varer = ?
5) blandt andet = et andet ord end for example?
Håber der er nogle der lige vil hjælpe mig her, da min ordbog er helt gone på pc'en..
Thanks!
1)...således som de foreslår = like that you suggest
2) Begyndelsesgrundlag = starting point
3) Hovedafdeling = main department
4... at overlade os forhandlingen af deres varer = ?
5) blandt andet = et andet ord end for example?
Håber der er nogle der lige vil hjælpe mig her, da min ordbog er helt gone på pc'en..
Thanks!
Svar #1
01. februar 2005 af Kasper (Slettet)
1) as they suggest
4) to let us deal with the negotiations of their merchandise (den er lidt kringlet, der er sikkert bedre muligheder)
5) "e.g." og "ie." så vidt jeg husker, lang tid siden jeg har brugt dem.
4) to let us deal with the negotiations of their merchandise (den er lidt kringlet, der er sikkert bedre muligheder)
5) "e.g." og "ie." så vidt jeg husker, lang tid siden jeg har brugt dem.
Svar #2
01. februar 2005 af riquelme (Slettet)
"i.e." betyder id est ~ "that is" og betyder altså ikke "for eksempel".
Skriv et svar til: Lidt forskellig ord som skal oversættes!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
