Matematik

Forskrift for f(x)=1200

19. januar 2010 af AnneChristoffersen (Slettet)

Hej :)

hvordan bestemmer man en forskrift for f(x)=1200?

Jeg ved at det er en ekspoentiel voksende funktion, og:

X1=16
Y1=1000
X2=20
Y2=1152
a=1,004128

b=18,724285

Jeg er virkelig blank, ved ikke hvad jeg skal gøre, håber at nogen vil hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2010 af Hmm-Lars (Slettet)

 Du har jo lavet den, du skal bare sætte dem ind i den eks. funktion ! så har du forskriften. 


Skriv et svar til: Forskrift for f(x)=1200

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.