Matematik

procent

20. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har lidt brug for hjælp med denne opgave

Hvor mange procent er 1100 større end 900

og hvor mange procent er 900 mindre  end 1100

Skriv gerne hvordan i gør.

Hilsen Mathias 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2010 af sigmund (Slettet)

1) Spørg dig selv, hvor mange gange 1100 er større end 900. Hvordan laver du så dette om til procent?

2) Hvor stor (eller lille) del af 900 er 1100? Hvor laver du det om til procent?

Spørg endelig igen. :)


Svar #2
20. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

er det så 20%  


Svar #3
20. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

 ps tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2010 af sigmund (Slettet)

 Nej, ikke 20%.

1) 1100/900 = 11/9 = 1.222.... Dvs. at 1100 er 22.2% større end 900.

2) 900/1100 = 9/11 = 0.8181..... Dvs. at 900 er 1 - 0.8181 = 0.1818, eller 18.2%, mindre end 1100.


Skriv et svar til: procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.