Matematik

cosinusrelationer

21. januar 2010 af soren108 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 om trekant abc vides at vinkel C=90 grader 

bestem siden c når siderne a=5 b=10


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2010 af mathon

c = √(52+102)


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2010 af jesperher (Slettet)

posthus.naestved-gym.dk/Fysik-Kemi/Matematik/Geonet8/cosinus.html

cos(a) = b/c

til denne opgave kan også bruges a^2 + b^2 = c^2


Svar #3
21. januar 2010 af soren108 (Slettet)

 er vinklen ligegyldig for har en anden opg hvor 

at vinkel c = 100 grader

bestem siden c når a=5 og b=10


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. januar 2010 af mathon

c = (52+102-2·5·10·cos(100º))½


Skriv et svar til: cosinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.