Matematik

sinus og cosinus relationer :S

21. januar 2010 af soren108 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er bar bund.

Kan nogen hjælpe mig med en opgave?

Vinkel C=87 grader, siden b=10, og arealet T=100

Hvordan finder jeg ud af hvad siderne a og c og vinklerne A og B er???


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2010 af shoyer (Slettet)

brug b som grundlinie

100=1/2*h*10    (:1/2)

200=h*10      (:10)

20=h

nu kan du dele den op i 2 retvinklede trekanter

kan du tage den herfra. ? sidder lige og ser film. :P

ellers må du sige til

Sebastian Høyer


Skriv et svar til: sinus og cosinus relationer :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.