Fysik

hjælp Det haster!!!

23. januar 2010 af bulo (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej håber i kan hjælpe mig med denne opgave

omregn følgende densiteter til SI enhed

 1.P = 0.85 g/cm3

 2. p = 1,83 g/mL

3. p = 7,78*10-3kg/cm3

jeg kan simpelthen ikke finde ud af det,  jeg vil meget gerne have forklaringer på de tre opgaver og meget gerne med mellemregninger!

tusind tak på forhånd !!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2010 af mathon

1 g/cm3 = 1 g/mL =  1 kg/dm3  = 1 kg/L = 1000 kg/m3

............................

1.P = 0.85 g/cm3 = 850 kg/m3 = 8,50·102 kg/m3

2. p = 1,83 g/mL = 1830 kg/m3 = 1,830·103 kg/m3

3. p = 7,78·10-3 kg/cm3 = 7,78 g/cm3 = 7780 kg/m3 = 7,780·103 kg/m3


Skriv et svar til: hjælp Det haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.