Fysik

Serieforbindelse

25. januar 2010 af Rassamdul (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har denne opgave i EL.

Serieforbindelse

Beregn samtlige strømme, spændinger og modstande, når:

U2 = 50V

U5 = 20V

I3 = 3A 

R3 = 8 Ohm

Så altså det jeg skal finde er

U'=?

U3=?

I'=?

I2=?

I5=?

R'=?

R2=?

R5=?

Er der nogen der kan hjælpe mig. Regner ikke med at skulle bruge andet end Ohms lov og Kichoffs love.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2010 af peter lind

Det er nok med Ohms lov. Hvis det er en serieforbindelse er strømmen igennem alle modstande ens og du har jo fået opgivet strømmen igennem en af modstandene. Derefter kan du bruge Ohms lov på de enkelte modstande til at finde det manglende


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2011 af frederikwinther0 (Slettet)

 Nørder


Skriv et svar til: Serieforbindelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.