Matematik

Integral

25. januar 2010 af NGmacleod (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem flg.

Øvre grænse er 2, og nedre grænse er 1

∫xe-exdx

Jeg er gået helt blank på, hvordan man integrerer ex, og hvordan den udledes derfra..

Håber på en hjælpende hånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af mathon

∫exdx = ex + k


Svar #2
25. januar 2010 af NGmacleod (Slettet)

Nårh ja.. Det er selvf. bare "1". Men Hvordan udleder jeg den derefter?

Beklagr, hvis jeg spørger dumt.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af mathon

12(xe-ex)dx = [(1/(e+1))·xe+1-ex]12 = (1/(e+1))·2e+1-e2 - ((1/(e+1))·1e+1-e1) = (1/(e+1))·(2e+1-1) + e - e2
                                                                                                                                                                     -1,4


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.