Matematik

hjælp matematik A

25. januar 2010 af Caromadsen (Slettet)

Funktion g (x) = 3x^2 - x - 2 / x + 1

Er definitionsmængden = alle positive tal ?

hvordan laver jeg fortegnsundersøgelse?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2010 af iinfinity (Slettet)

definitionsmængden= alle de reelle postive tal ;)
 fortegnsundersøgelse ved jeg ikke


Svar #2
25. januar 2010 af Caromadsen (Slettet)

hvad så med værdimængde ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2010 af Danielras (Slettet)

Definitionsmængden er ikke kun alle reelle positive tal, du skal kigge på hvilke x-værdier du kan sætte ind i funktionen (eller nærmere hvilke du ikke kan).


Svar #4
25. januar 2010 af Caromadsen (Slettet)

hm, alle positive tal og 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2010 af Danielras (Slettet)

Nej, hvad forhindrer dig i at indsætte negative tal?


Svar #6
25. januar 2010 af Caromadsen (Slettet)

da der står x + 1 i nævneren ? :s ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. januar 2010 af Danielras (Slettet)

Nævneren må ganske rigtigt ikke blive lig 0, men det udelukker kun -1.


Svar #8
25. januar 2010 af Caromadsen (Slettet)

hm hvad er då definitionsmængden ? Alle reelle positive tal og negative tal ?


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. januar 2010 af Danielras (Slettet)

Alle reelle tal forskellige fra -1.


Svar #10
25. januar 2010 af Caromadsen (Slettet)

takker. Hvordan laver jeg fortegnsundersøgelse ? ,s


Skriv et svar til: hjælp matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.