Matematik

HJÆLP!

26. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Hej jeg har vedhæfteten fil, det er opgave 8 jeg meget gerne vil have hjælp.
Det er det sidste spørgsmål, jeg gerne vil have hjælp til.

Altså:

Beregn gennemsnitte. Hvor mangefik under gennemsnittet?

Hvordan finde jeg ud af det?

PÅ FORHÅND TAK. :-)

Vedhæftet fil: problemregningss%E6t_4.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af Brateslav (Slettet)

Du skal bare dividere antallet af elever, med alle karakterene. Eksempel: 2 elever for 13 og 1 elev for 11 =

37 er den samlende karakter divideret med antallet af elever som er 3 = Resultatet.


Svar #2
26. januar 2010 af LauraAam (Slettet)

Vil det sig :      37/3 = 12,3
Er det rigtigt?


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.