Matematik

Forskrift for en funktion

27. januar 2010 af nonoo (Slettet)

Grafen for en lineær funktion går gennem punkterne (4,141) og 18,712)

A) Bestem forskriften for fuktionen

B)Bestem y-værdien når X=28


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af NejTilSvampe

a = y2-y1 / x2-x1

b = y - ax

find a og b så har du løst A. Håber du selv kan tænke og løse opgave B. 


Svar #2
27. januar 2010 af nonoo (Slettet)

Har regnet dem ud... Tak til dig


Skriv et svar til: Forskrift for en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.