Matematik
HJÆLP!
03. februar 2005 af
Hansp (Slettet)
Jeg har en opgave som jeg gerne vil have hjælp til:
I trekant ADE er B og C punkter på henholdsvis siden AD og siden AE, således at BC er parallel med DE.
Det oplyses, at
|DE|=4,0 , |AE|=7,5 ,
|AD|=5,0 , |CE|=1,5*|AC|
Beregn siderne i trekant ABC samt vinklerne i trekant DAE.
I trekant ADE er B og C punkter på henholdsvis siden AD og siden AE, således at BC er parallel med DE.
Det oplyses, at
|DE|=4,0 , |AE|=7,5 ,
|AD|=5,0 , |CE|=1,5*|AC|
Beregn siderne i trekant ABC samt vinklerne i trekant DAE.
Skriv et svar til: HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
