Matematik

Eksamensopgave 4.013

31. januar 2010 af LBendix (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg sidder midt i en aflevering, og er kørt lidt død i denne opgave. Det drejer sig om opg. 4.013, fra bogen eksamensopgaver til B-niveau. 

I en elektrisk kreds er strømstyrken I(t) til tiden t givet ved;
I(t)=4,2+2,5sin(50πt),t≥0

Bestem strømstyrken til tiden t=0

Find herefter den største og mindste strømstyrke.

Hvornår er strømstyrken første gang 6,0 Ampere?

Det er dog de sidste to spørgsmål, som jeg ønsker hjælp til..


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2010 af Duffy

Tjah, i den første skal man nok ikke være Einstein for at få løsningen. (4,2).

Nr. 2: Brug at sin er max hhv min i π/2 hhv -π/2.

Nr. 3: Løs ligningen l(t)=6, og vælg løsningen med laveste værdi...


Skriv et svar til: Eksamensopgave 4.013

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.