Matematik

kvadratrod af x = 2

01. februar 2010 af viemosevej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven: find x når kvadratrod af x = 2

Jeg ved at resultatet er 4, men hvordan kommer jeg derhen (beviser det) ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2010 af Aqs (Slettet)

Man ganger: 2 x 2= 4...Nemt nok...


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. februar 2010 af jakob465 (Slettet)

Stil det op som en ligning og isoler x:

√(x) = 2

x = 22 = 4


Svar #3
03. februar 2010 af viemosevej (Slettet)

Tak for svaret.

Jeg tog det som at sætte kvadratroden af noget i anden vil "opløse" kvadratroden.

Tak.


Skriv et svar til: kvadratrod af x = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.