Matematik

At isolere

01. februar 2010 af Bugge91 (Slettet)

Hejsa

Hvordan isolerer jeg h i 6x2+8hx?

På forhånd tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. februar 2010 af mathon

der er jo ikke nogen ligning!


Svar #2
01. februar 2010 af Bugge91 (Slettet)

Hov :I =100 ;D


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. februar 2010 af mathon

   6x2 + 8hx = 100

   8hx = (100-6x2)

   h = (100-6x2)/(8x)
  
   h = (50-3x2)/(4x)
 


Svar #4
01. februar 2010 af Bugge91 (Slettet)

Mange tak ;D


Skriv et svar til: At isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.