Matematik

Finde definitionsmængden for: (7x)/(2x^2+2)

03. februar 2010 af elskerkage (Slettet) - Niveau: B-niveau

Som overskriften siger, har jeg et problem med at finde definitionsmængden for: 7x/(2x²+ 2) 
Er det nogle som måske kunne hjælpe mig en smule? - Det ville jeg i hvert fald blive glad for.


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2010 af peter lind

Det eneste problem er at du ikke kan dividere med 0, så se om 2x2+2 bliver 0 for en eller anden værdi af x


Svar #2
03. februar 2010 af elskerkage (Slettet)

 jamen min lærer vil gerne have udregninger ti,l hvordan jeg har gjort det?

Ligesom i den her:

 x – 1 = 0 <=> x = 1
Dm(f) = R \ {1}

men kan man lave nogle beregninger til den her opgave, da jeg ikke bare gider og prøve mig frem.


Skriv et svar til: Finde definitionsmængden for: (7x)/(2x^2+2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.