Matematik

5*3^x=40

06. februar 2010 af Tef159 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er selv nået til:

3x=40/5 <=> 3x=8

Svaret i bogen er: x = 1,89

Nu er mit spørgsmål bare, hvordan regner jeg det ud/ kommer videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af Isomorphician

3x = 8 <=>

x*log(3) = log(8) <=>

x = log(8)/log(3)

x = 1,89


Skriv et svar til: 5*3^x=40

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.