Fysik

qv*B=F

07. februar 2010 af mogens91 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad menes der med: "Bemærk allerede her, at accelerationen til højere fart er umuligt i et rent magnetfelt, da kraften ifølge (2-1) (F=q(ε+v*B)) er qv*B og derfor altid vinkelret på bevægelsesretningen.

Hilsen

André Boroujerdi


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#0: Der står v x B i din bog, ikke?


Svar #2
07. februar 2010 af mogens91 (Slettet)

Jo:)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2010 af Jerslev (Slettet)

#2: Det er et krydsprodukt mellem vektorer - et krydsprodukt af to vektorer står altid vinkelret på de to vektorer, det laves af. Da v-vektor peger i bevægelsesretningen til kraftvektoren dermed altid stå vinkelret på denne.


Skriv et svar til: qv*B=F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.