Matematik

Nultegrads poly..

07. februar 2010 af Djemba (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et eks på et nultegradspolynomium, kunne vel være y=ax^0, ikke? Hvad kunne andre eksempler være?

Mit anden spørgsmål er så, hvordan vil grafen se ud? Ville den ikke køre vandret ud af x-aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af mathon

       y = ax0 + c = a·1 + c = k


Svar #2
07. februar 2010 af Djemba (Slettet)

Med andre ord, det jeg har lavet er ikke et andengradspoly?

Og var det rigtigt med vandret ud af x-aksen?

Tak for at ofte svarer på mine indlæg i øvrigt. Værdsætter jeg(også din skala med noter)


Skriv et svar til: Nultegrads poly..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.