Matematik
SSO hjælp
07. februar 2005 af
igor.b (Slettet)
Er der nogen matematikkere der kan hjælpe med et at opstille den fuldstændige løsning til ax + by = c ???
Man skal bruge noget med vektore og parameterfremstilleng.....
Man skal bruge noget med vektore og parameterfremstilleng.....
Svar #1
07. februar 2005 af frodo (Slettet)
har du kun den ene ligning? en ligning med to ubekendte er ikke godt.
i så fald, vil linien y=-ax/b+c/b tilfredsstille ligningen.
i så fald, vil linien y=-ax/b+c/b tilfredsstille ligningen.
Skriv et svar til: SSO hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
