Matematik

pris og afsætning

10. februar 2010 af lasi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Prisen p(x) som funktion af afsætningen x er givet ved forskriften

p(x) = 0,5x + 500

A) bestem p-1(2000) og forklar betydningen.

Hjælp mig, ved slet ikke hvordan jeg lige skal klare det stykke.


Brugbart svar (2)

Svar #1
10. februar 2010 af JonLar (Slettet)

 p(x)=0,5x+500

p-1(x)=(x-500)/0,5

Så indsætter du bare 2000 på x's plads


Svar #2
10. februar 2010 af lasi (Slettet)

okay, det prøver jeg. Men hvilken betydning har det så?


Brugbart svar (2)

Svar #3
10. februar 2010 af JonLar (Slettet)

 At du findes afsætningen ved prisen 2000


Skriv et svar til: pris og afsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.