Matematik

Hjælp med reducering

12. februar 2010 af mulle0o (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Reducer idet A og B er positive tal,

U= (2a+b)2-(2a-b)2
                 a


håber i kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2010 af PeterValberg


 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Der er lidt færre udregninger, hvis man benytter, at

x2 - y2 = (x+y)(x-y)

U = (2a+b -2a+b)(2a+b+2a-b)/a = (2b) (4a) / a = 8b


Svar #3
12. februar 2010 af mulle0o (Slettet)

 Okay Tak :)


Skriv et svar til: Hjælp med reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.