Matematik

statistik

15. februar 2010 af kritiko (Slettet)

hej jeg har en opgave jeg ikke helt forstår

For n ærlige terninge, der kastes på tilfældig måde, benytter vi følgende betegnelser:

Xn er øjensummen

Nn,k er antal grundlæggende udfald med øjensummen k.

a) opskriv de mulige værdier for Xn.

b) bestem N 5,5 og N 5,6

c) bestem P(X5=5) og P(X5=6)

d) Bestem N 8,8 og N 8,9

e) bestem P(X8=8) og P(X8=9)


Skriv et svar til: statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.