Fysik

Opgave ? Haster :S

15. februar 2010 af 91Sarah (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en svingende streng har 3 harmoniske resonanssvinging frekvensen f3= 131Hz og bølgelængden λ3= 3,97m

Beren bølgehastigheden?

Hvordan gøre man det ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2010 af peter lind

Frekvens*bølgelængde = hastighed.


Svar #2
15. februar 2010 af 91Sarah (Slettet)

Taak hvad med Strengens længde? Hvordan finder jeg det?


Skriv et svar til: Opgave ? Haster :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.