Matematik

f(x)=>F(x) regl

18. februar 2010 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der en regl til hvordan man fra f(x)=>F(x) i intergralregning?

                         f(x)=2x^2+2x+1       =>     F(x)=1,33^3+x^2+1

                 er der en regl?

              


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2010 af PeterValberg

Ja da

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, for n ≥ 0 gælder der

∫xn dx = 1/(n+1) xn+1

Du efterviser dette ved at differentiere på hver side.


Skriv et svar til: f(x)=>F(x) regl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.