Matematik

Vendetangent

20. februar 2010 af mairah (Slettet)

Hej

Jeg har vedhæftet en lille opgave nogen der vil se om jeg har gjort det rigtigt ?

Vedhæftet fil: vendetangent.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke rigtigt, som du har tegnet det mellem -4 og -1. Du har ladet funktionen være konstant i dette interval; men f'(x) > 0 mellem -4 og -1, så f(x) skal vokse mellem -4 og -1. Det er kun for x=-4, at f(x) har vandret vendetangent. Umiddelbart til højre for x=-4 skal den vokse igen, indtil x=-1, hvor den så har et lokalt maksimum (f'(-1) = 0) og begynder at aftage. Skitsen er i orden for x > -1.


Svar #2
20. februar 2010 af mairah (Slettet)

så det er kun ved x = -4 der skal være en smule vandret og så skal der være voksende op til x = -1


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Ja, lige netop.


Skriv et svar til: Vendetangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.