Matematik

Hvad var den årlige stigningsprocent?

20. februar 2010 af Hartling (Slettet)

En aktie stiger fra kurs 100 til kurs 300 på fem år. Hvad har den årlige stigningsprocent været i denne periode?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2010 af mathon

                       r = p/100

                       (1+r)5 = 3


Svar #2
20. februar 2010 af Hartling (Slettet)

Det forstår jeg intet af.


Svar #3
20. februar 2010 af Hartling (Slettet)

Undskyld! Jeg forstår det godt.

r = 5√300/100-1 = 0,2457 = 24,57 %


Skriv et svar til: Hvad var den årlige stigningsprocent?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.