Matematik

Beregn koordinater

22. februar 2010 af Pthomas (Slettet)

Jeg har planens ligning, som hedder:

2x+4y+3z+1 = 0

Beregn koordinaterne til følgende punkter:

A = (0,0,Ax)     B = (0,By,0)     C = (Cx,0,0)

Når jeg fx skal regne punkt A, skal jeg så bare indsætte 0 på x's og y's plads i ligningen og så isolere z-koordinatet, som i den første giver -1/3


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. februar 2010 af peter lind

Hvis A, B og C er punkter i planen så ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du er vist blevet bedt om finde planens skæringspunkter med koordinatsystemets akser? Akserne udmærker sig jo ved, at to af koordinaterne er nul samtidig.


Skriv et svar til: Beregn koordinater

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.