Matematik

Logaritme

25. februar 2010 af MathildeHM (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jep, har fået den her opgave:
a= log(2)+log(5)
Den ser vildt let og tilgængelig ud, men mit problem er, at jeg ikke lige kan gennemskue, hvordan jeg skal regne den ud, uden brug af lommeregner.

Nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2010 af mathon

     a = log(2) + log(5)

     a = log(2·5)

     a = log(10)

     a = 1


Svar #2
25. februar 2010 af MathildeHM (Slettet)

Hvordan skal denne her så regnes?

log(2) + log(3) - log(12) + log(20) - 1/2log(100) + log(10 3/4)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:omskrivning_5.doc

Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.