Matematik

fsa maj 2008

25. februar 2010 af zquu (Slettet) - Niveau: 9. klasse

opg. 1.6

"omregningen fra kroner til euro for entrébilletter er foretafet efter forskellige kurser på euro"

^^ hvordan gøres dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2010 af Moderatoren

Kom med de tal du har


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2010 af Moderatoren

Eller kig i din formelsamling - Der står hvordan du regner med valuta


Svar #3
25. februar 2010 af zquu (Slettet)

voksen: 150kr./21,50 euro

barn: 125kr./18 euro

Skolelærere og elever: 75kr/ 11 euro

gruppebillet: 125kr/ 18 euro


Svar #4
25. februar 2010 af zquu (Slettet)

der står ikke noget om hvordan man regner det ud, når man ikke ved hvad kursen er.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. februar 2010 af Moderatoren


Svar #6
25. februar 2010 af zquu (Slettet)

jo. :o)


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. januar 2012 af Mathiasandersen11 (Slettet)

Den højeste kurs :        
Kroner (Kr.) Euro (€)       
Kursen, voksen 150 21,5  150/21,5 = 6,976744186   
Kursen, barn 125 18  125/18 = 6,944444444   
Kursen, lærer og elev 75 11  75/11 = 6,818181818   
Kursen, gruppebillet 125 18  125/18 = 6,944444444   
         
      Entrébilleten for voksen, er udregnet efter den højeste kurs


Skriv et svar til: fsa maj 2008

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.