Matematik

Kan ikke finde ud af denne her matematik opgave :S

26. februar 2010 af heej34 (Slettet)

Island ligger i en jordskælvzone, hvor der kan opleves rystelser.
Styrken i et jordskælv måles på en talskala, richter- skalaen

Hver enhed på richter-skalaen repræsenterer en forøgelse i styrken på 10 gange

Eksempel:

Et jordskælv registreret til 5 på skalaen
Udsender bølger, som er 10 gange så kraftige som et
Jordskælv på 4 og 100 gange så kraftigt som et på 3.

Hvor mange gange kraftigt er et jordskælv med richtertallet 6 som et jordskælv med tallet 2?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2010 af peter lind

Beskriv det med en eksponentialfunktion alt P = P0*ax


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2010 af mathon

som giver
                   y2/y1 = aΔx  og 10 = a1


Skriv et svar til: Kan ikke finde ud af denne her matematik opgave :S

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.