Matematik

y=-16x+840

28. februar 2010 af løkkego (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.
nogen der kan hjælpe med denne opgave.

antallet af danskere, der blev dræbt i trafikken pr. år kan i perioden 1977-2001 beskrives ved sammenhængen

y=-16x+840

Hvor y er antallet af danskere, der blev dræbt i trafikken pr. år og x er antal år efter 1977.

Gør rede for, hvad tallene i sammenhængen fortæller om antallet af dansker, der blev dræbt i trafikken pr. år i perioden 1977-2001?

på forhånd tak.
ps. der må meget gerne følge en forklaring med.


Brugbart svar (2)

Svar #1
28. februar 2010 af jnl123

Antallet af dræbte falder jo højere x er, dvs. jo senere et årstal det er..


Skriv et svar til: y=-16x+840

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.