Matematik

Omkostningsfunktion? HJÆLP!

01. marts 2010 af sørn (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

i matematik c, er der opgave 18 s. 273 som lyder følgende:

c = k(x) = 0,1x^2+2x+5

a) For hvilken varemængde x er overskudet positivt, såfremt salgsprisen er 5 kr. pr. enhed?

b) Bestem salgsprisen pr. enhed, således at der kun findes én varemængde x, der ikke giver underskud.

Hjææælp ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2010 af jnl123

er der flere informationer givet i opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2010 af JulieSvendsen (Slettet)

0,1x^2+2x+5
C(x)=5x

5x-(0,1x^2+2x+5)
=5x-0,1x^2-2x-5
=-0,1x^2+3x-5
 

tror det er sådan lea :D haha


Skriv et svar til: Omkostningsfunktion? HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.