Matematik

hjælp til Fortegn

01. marts 2010 af Usser (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej er der en der vil hjælpe mig med at finde det rigtige fortegn... jeg ved minus * minus = plus og kunne godt tænke mig at vide de andre kombinationer

På forhånd tak!

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2010 af nissehue (Slettet)

minus*minus = plus

plus*plus = det må du vide :)

minus*plus = minus

plus*minus = minus


Svar #2
01. marts 2010 af Usser (Slettet)

plus*plus= plus?

mange tak for hjælpen.. jeg tror jeg er med nu, men var helt lost lige før :)


Svar #3
01. marts 2010 af Usser (Slettet)

hva med minus og minus= minus? fx -5-5.... minus og plus= plus?.... plus og minus= plus?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2010 af Esponta (Slettet)

 -5 * -5 giver 25

Minus * minus giver plus. 


Svar #5
01. marts 2010 af Usser (Slettet)

jamen jeg tænkt ik på gange, men når der står -5  - 5  altså minus minus minus hvis du forstår og minus + minus og de andre kombinationer.....?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. marts 2010 af Esponta (Slettet)

-5-5 giver -10

Når du er over den anden side af 0, dvs. fx. -10, så vil tal du lægger til -1 gøre, at tallet bliver mindre (fx -10+3=-7) mens hvis du trækker noget fra, gør det tallet større (fx -10-3=-13)

Minus + minus giver stadig minus.

Håber det giver mening ;)


Skriv et svar til: hjælp til Fortegn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.