Matematik

Trigonometri ?

01. marts 2010 af camilladreuer (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hejsa . .

Jeg sidder med følgende opg. 

I en trekant ABC er AB=x, BC=x/3 og AC= 3x/4

a) Bestem vinkel a 

b) Bestem x, når arealet af trekanten er 13. 

Jeg kan ikke helt finde ud af den pga. de x'erne. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. marts 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:trekantsberegning_2.doc

Brugbart svar (2)

Svar #2
01. marts 2010 af mathon

i angivelsen af vinkel A mangler et gradtegn


Skriv et svar til: Trigonometri ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.