Matematik

At regne? :D

02. marts 2010 af propertyofnoone (Slettet) - Niveau: C-niveau

Rusmidler bliver langsomt nedbrydt i procent i en bestemt tidsrum.
Rusmidlet aftager eksponentielt med tiden.
Mængden aftager med tiden så a<1

M = Mængden af rusmidlet
T = tiden efter indtagelse
M0 = Mængden af rusmidlet i kroppen lige efter indtagelse
a = konstanten, afhænger af rusmidlet
= 0.95 (i timer)

Formel: M = M0 * at

1. 1 pers. Indtager 3 mg. Hvor meget af rusmidlet har personen tilbage i kroppen efter 1-10 timer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=812693


Skriv et svar til: At regne? :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.