Matematik

Indekstal. opgave

03. marts 2010 af miss-wiecker (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har denne opgave som lyder således:

Tabellen viser indekstale for prisen på ejerlejligheder (basisår: 2002).
Tidspunkt 2004 2006
Indekstal 107,9 123,8

En ejerlejlighed kostede 800.000 kr. i 2006.
Beregn, hvilken pris dette svarede til i 2004
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af Isomorphician

(800.000 kr.)/123,8 = Indeks 1

((800.000 kr.)/123,8)*107,9 = Indeks 107,9 = ....


Skriv et svar til: Indekstal. opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.