Matematik

bestem løsningen.

03. marts 2010 af butters4900 (Slettet) - Niveau: B-niveau

bestem løsningen til ligningssystemet

3x + 4y =10

4x + 3y=5


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af Proprium (Slettet)

Er det hele dit opgavesæt, der er problemer med? ;)


Svar #2
03. marts 2010 af butters4900 (Slettet)

Det er meget tæt på ;).

jeg har kun valgt matematik på b fordi det åbner op for en del... jeg stinker virkelig til det. og med 3 bestået opgaver får jeg da 02 så det ville være okay :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2010 af Proprium (Slettet)

Jeg vil meget gerne hjælpe dig fremover, hvis du har brug for det. :)


Svar #4
03. marts 2010 af butters4900 (Slettet)

det har jeg skam :D!

kan du hjælpe mig med den der?

det er lidt trist og dumpe nu, hun basere den her på vores standpunktkarekter...


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2010 af mathon

I:   3x + 4y = 10                       I multipliceres med -4 og kaldes III
II:  4x + 3y = 5                         II multipliceres med 3 og kaldes IV

III: -12x - 16y = -40
IV: 12x +  9y  = 15                   III og IV adderes

           -7y = -25
            y = 25/7                    som indsat i II: 4x + 3y = 5 giver

       4x + 3·(25/7) = 5
       4x =(35-75)/7 = -40/7
        x = -10/7
 

  


Skriv et svar til: bestem løsningen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.