Matematik

Talrække

04. marts 2010 af Jevgen007 (Slettet)

Er der nogen der kan give mig svar på denne talrække. Gerne med begrundelse

2-2-3-9-4-64-5-625-6-___


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af Kagerne (Slettet)

Hver anden tæller op fra 2-_-3-_-4-_-5-_-6-_

Tallet mellem to tal svarer til det første tal opløftet i sig selv minus 1.

For eksempel er andet tal i rækken 2^(2-1) = 2 og fjerde tal er 3^(3-1)=9 så det sidste tal er 6^(6-1)=6^5


Skriv et svar til: Talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.