Matematik

Toppunkt

04. marts 2010 af Clarks (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=-x^2+4x+2

a) Bestem toppunkt for grafen f og tegn denne graf.

f(x)=-x^2+4x+2

a: -1 b: 4 c: 2

(4)^2-4(-1).2

d er 8

-4/-2

-8/4

Er toppunktet ikke 2,2 eller er det -2, -2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af jnl123

jeg får toppunkt = (2,6)

(toppunktet er ved x=2. Dvs. y-værdien er f(2) = 6)


Svar #2
04. marts 2010 af Clarks (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Toppunkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.