Matematik

4000(1*r)^3 = 6800

11. marts 2010 af ninnacaroline (Slettet) - Niveau: B-niveau

Det er simpelthen faldet ud af mit hovede hvordan jeg finder r...

jeg har forsøgt mig med noget a la 4000 * (1*3)(1*3*r)(r*3)-6800 = 0, men det virker ikke helt rigtigt.

Jeg har prøvet med solve på cas (som giver det korrekte svar 0.1935), men jeg vil gerne se hvordan den udregnes. Jeg har en tanke om at jeg skal bruge log og ikke regne ind i parantesen?

 nogen der vil hjælpe? :-)


Skriv et svar til: 4000(1*r)^3 = 6800

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.