Matematik

Omformning af forbrugsfunktion

13. marts 2010 af majhes (Slettet)

Hej :-)

Er der mon nogen, der kan forklare mig, hvordan følgende omformning af forbrugsfunktionen finder sted?

C = C + c/(1-c)*(C+I) = C/(1-c)+c(1-c)*I

På forhånd tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Kan du forklare, hvad c, C og I står for?


Svar #2
13. marts 2010 af majhes (Slettet)

Ja da :-) c er den marginale forbrugskvote, C er eksogent forbrug og I er investeringer :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2010 af kieslich (Slettet)

C +c/(1-c)*(C + I)  = C*(1-c)/(1-c) + c*C/(1-c) + c*I/(1-c)     forlænget det første C , ganget ind i den sidste parentes

                             = C/(1-c) - C*c/(1-c) + C*c(1-c) + c*I/(1-c)

                             = C/(1-c) +c*I/(1-c)

der er fejl i sidste led i det du har skrevet.


Svar #4
14. marts 2010 af majhes (Slettet)

Super! Mange tak for hjælpen. Ja, jeg kan godt se, at jeg fik lavet en fejl i sidste led :-)


Skriv et svar til: Omformning af forbrugsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.