Matematik

Hastighedsregning

14. marts 2010 af JustMyName (Slettet)

På en vejstrækning med 70 km til hastighedsbegrænsing målte politiets helikopter en bil til at køre mellem to hastighedsmærker (afstand 1 km) på 45 sekunder. Kørte den for stærkt?

- hvordan skal den regnes? hvilke tal skal der jeg bruge? gerne trin for trin. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2010 af jnl123

1 km = 1000 m

(1000 m) / (45 s) = 200/9 m/s = 200/9 * 3,6 km/t = 80 km/t


Skriv et svar til: Hastighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.