Matematik

log((x+3)/x)=1

16. marts 2010 af SarahHarding (Slettet)

 Hej, jeg er gået i stå.

jeg har ligningen: 

log(x+3)-log(x)=1

jeg kan få den til:

log((x+3)/x)=1. 

hvordan kommer jeg videre?


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. marts 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du hæver logaritmen :

10 log((x+3)/x) = 101

(x+3)/x = 10

x+3 = 10x

x = 1/3


Svar #2
16. marts 2010 af SarahHarding (Slettet)

 havde helt glemt at man kan ophæve log med 10^.

tak


Skriv et svar til: log((x+3)/x)=1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.