Matematik

Funktion y=ax+b

17. marts 2010 af fyrsten25 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej

Har fuldstændig glemt hvordan man finder b i en funktion der ser sådan ud:

59 = 1/6 * (-7) + b

Er der nogen som kan hjælpe mig?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. marts 2010 af JKaram (Slettet)

Så kan du selv udregne.

Karam


Skriv et svar til: Funktion y=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.