Matematik

beregning af ligning

22. marts 2010 af Anne5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg mangler lige en opgave. Nogle som kan hjælpe?

løs ligning g(x) = ½ x - 2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2010 af jesperher (Slettet)

dette er ikke en ligning men en funktion.. jeg gætter på du mangler at skrive lidt oplysninger..


Svar #2
22. marts 2010 af Anne5 (Slettet)

Ja, du har vidt helt ret :D

her er oplysningerne

en funktion g er bestemt ved

g(x) = -x-3 for x<1

g(x) = 2x-6 for 1>x<5

g(x) = 3 for x <5

Her har jeg lavet sildeben og regnet det ind i et koordinat system.

så står der videre:

Løs ligningen g(x) = ½x - 2, dels ved beregning, dels ved hjælp af grafen

Kan du hjæle med det sidste?


Skriv et svar til: beregning af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.